Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

06.02.1978

Fastelavn er ikke bare katte og tøndeslagning og den slags. Det kan også være en bro-bro-brille, medens man stadig bærer forklædningen. Her er 1½-årige Lene Nørbjerg Andersen lidt betænkelig ved at være kommet i gryden ved fastelavnsfesten i Hillerslev forsamlingshus i Thy. Med sine indianerfjer og -fletninger var hun yngste forklædte deltager ved festen. Tekst og foto: Tage Jensen.

Vi modtager gerne billeder!

Vi er meget interesserede i at modtage billeder - både på papir og digitalt. En god metode til at sende billeder på er at bruge www.wetransfer.com. Tjenesten er gratis - og det eneste er at man skal skrive arkivets mail arkiv@thisted. dk og sin egen - og evt. tilføje en kommentar til billeder.

 

OBS! Billeder fra arkivets samling må ikke benyttes eller kopieres uden arkivets tilladelse! Mange af bidragyderne til arkivets store billedsamling - der blandt andet formidles her - bryder sig ikke om, at deres bidrag distribueres på sociale netværk som f.eks. Facebook uden deres vidende.

 

 De mange papirbilleder, negativer og dias som borgerne gennem mange, mange år har indleveret eller lånt arkivet er blevet til en omfattende billedsamling, der er en uvurderlig kilde til lokalsamfundets historie. De ældste billeder stammer helt tilbage fra 1870´erne.

Der kan søges blandt alle billeder - eller i de enkelte sektioner.
Man er velkommen til at skrive en kommentar til de enkelte billeder, hvis vore oplysninger enten er forkerte eller utilstrækkelige.